Signatura d’un conveni de col·laboració entre QBED Sistemes Informàtics S. L. i el Campus Docent

  • Publicado el 16 de setembre de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Durant el curs 2019-20 es posarà en marxa el conveni de col·laboració entre QBED Consulting i el Campus Docent Sant Joan de Déu.

L’empresa QBED Consulting és una companyia de consultoria i desenvolupament de software, orientada principalment al sector sanitari. El seu objectiu és el desenvolupament de solucions informàtiques integrals per a organitzacions del sector sanitari, sociosanitari i residencial que facilitin la feina diària dels professionals, que ajudin a optimitzar els recursos i satisfacin completament les exigències dels seus clients.

Amb finalitats educatives i dintre d’aquest marc de col·laboració, QBED Consulting cedirà desinteressadament el seu programari HIS, destinat a la gestió de centres hospitalaris, i l’instal·larà al Campus Docent. Aquest programa servirà per entrenar les habilitats i competències informàtiques dels futurs professionals sanitaris tant a les aules com al Centre de Simulació Sant Agustí, amb el propòsit de proporcionar als nostres estudiants una preparació cada vegada més acurada, de cara a la seva immediata inserció al món laboral.

Cicles formatius