S’inicien els Seminaris de Recerca al Campus Docent

  • Publicado el 10 de octubre de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El passat 2 d’octubre la Unitat de Recerca del Campus Docent va organitzar el primer Seminari de Recerca del nou curs.

La Dra. Ainoa Biurrun, professora del Campus Docent, ha estat la primera investigadora en presentar el seu treball en un nou curs dels Seminaris de Recerca.

Durant aquest primer seminari la investigadora ha presentat la seva Tesi Doctoral titulada “La humanización de la asistencia al parto: valoración de la satisfacción, autonomía y del autocontrol”.

La Dra. Biurrun ha explicat als assistents quin era el principal objectiu de la seva tesi, així com el procés d’investigació que ha seguit per a poder arribar als resultats finals. Per a la seva realització, la investigadora ha entrevistat un total de 21 dones embarassades per a poder conèixer quina era la seva experiència durant el part i comprendre què significa per elles l’atenció humanitzada i satisfactòria durant aquest procés

Els Seminaris de Recerca s’aniran realitzant mensualment al llarg de tot el curs, per tal de compartir i conèixer diferents projectes de recerca que estiguin realitzant els professors del Campus Docent o investigadors externs. Un dels objectius d’aquests seminaris es poder compartir experiències, dubtes i debatre diferents punts de vista entre investigadors.

Els Seminaris de Recerca del Campus Docent estan oberts a tots els professors i professores, així com als estudiants. 

Recerca