Els titulats en Infermeria presenten una alta taxa d’ocupació en finalitzar els seus estudis

  • Publicado el 24 de agost de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

L’Institut Nacional d’Estadística acaba de publicar els resultats de l’enquesta d’inserció laboral dels titulats universitaris, i la titulació en infermeria es troba dins de les 20 que presenten una major taxa d’ocupació.

L’enquesta realitzada durant el 2014 mostra una taxa d’ocupació del 86.6% entre els titulats en infermeria. Malgrat aquesta alta ocupació, els infermers i infermeres lideren el rànquing de titulats treballant a l’estranger. Segons  les darreres dades disponibles (curs 2012-2013) set de cada deu titulats del Campus Docent troben feina entre els primers sis mesos després d’haver finalitzat els seus estudis. 

Les dades també mostren la importància d’una bona preparació universitària per a trobar feina en un futur i aplicar els coneixements. Entre els titulats d’infermeria els seus estudis els han ajudat a trobar feina en un 92.1% dels casos. Actualment el Campus Docent Sant Joan de Déu compta amb 150 places per curs, dedicades a la formació i preparació dels futurs infermers/es; aquest 2016 la nota de tall d’accés als estudis del Grau en Infermeria ha quedat en un 8.456 en la primera assignació. 

I tan important és la formació bàsica en infermeria, com el continu aprenentatge adquirit a través dels màsters i postgraus, on s’ofereix una formació molt més especialitzada i concreta en diferents camps de la infermeria.

Més informació: