Torna la Magic Line 2017, amb quilòmetres d'il·lusions

  • Publicado el 14 de novembre de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La 4a edició de la caminada tindrà lloc el dia 5 de març a Barcelona i el 14 de maig a Mallorca, sota el lema ”Quilòmetres d'il·lusions”. Tres setmanes després d’obrir les inscripcions ja està complet el recorregut de 40 km.

El passat 25 d'octubre va tenir lloc a l'alberg de Sant Joan de Déu d'Hort de la Vila l'acte de presentació de la Magic Line 2017, que tornarà a mobilitzar per quart any més de 10.000 persones a Barcelona. Durant l'acte, presentat pel cantautor Joan Dausà, es van anunciar algunes novetats de l'edició d'enguany, com la inclusió d'un nou recorregut de 15 km, des de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, coincidint amb la celebració dels 150 anys de la restauració de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a Espanya.  

La caminada, amb recorreguts de 10, 15, 20, 30 i 40 quilòmetres, que enguany se celebrarà el dia 5 de març, és sempre la culminació de més de cinc mesos de mobilitzacions dels equips participants, que organitzen centenars d'accions solidàries per sensibilitzar i alhora assolir el repte econòmic que es marquen quan s'inscriuen. Com cada any, la caminada acaba a la plaça de la Catedral de Barcelona, amb una gran festa i sorpreses noves.

Gràcies al suport d’empreses i institucions, el 100% dels fons captats pels equips participants es destinen a programes per a millorar la vida de persones que estan en situació vulnerable. Consulteu els projectes finançats aquí.

Des del Campus Docent animem  a tots els nostres alumnes, professors i personal de suport a participar en aquesta nova edició de la Magic Line.