Una estudiant del Campus guanya la beca de l'Associació de Professionals Child Life (ACLP)

  • Publicado el 11 de juliol de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Marcela Valenzuela, de la tercera edició del Màster oficial en Atenció emocional al nen hospitalitzat segons el Model Child Life, ha estat una de les guanyadores de la beca de l'Associació de Professionals Child Life (ACLP).

Gràcies a això ha tingut l'oportunitat d'assistir al congrés que l'associació va celebrar a Chicago de l'11 al 14 d'abril de 2019. L'Associació de Professionals Child Life (ACLP) promou aquests premis, en els quals, cada any, només cinc professionals de la salut amb interès en la cura psicosocial infantil són guanyadors. Per a Marcela ha suposat una gran experiència el poder assistir i aprendre amb professionals Child Life de diferents parts del món, amb els quals ha tingut l'oportunitat compartir i adquirir noves eines com a professional i com a estudiant del Màster.

El Màster oficial en Atenció emocional al nen hospitalitzat segons el Model Child Life, té que com a finalitat millorar l'atenció que es dóna als nens, adolescents i les seves famílies durant el procés d'hospitalització.

Un programa "Child Life" eficaç proporciona activitats de joc apropiades per al desenvolupament del pacient pediàtric, ofereix preparació psicològica informativa i tranquil·litzadora abans i durant els procediments, i ajuda a afrontar els mateixos de manera més positiva. Els Especialistes Child Life formen part d'un model d'atenció interdisciplinari i centrat en el pacient i la família, motiu pel qual col·laboren amb ella i amb tot l'equip assistencial per a desenvolupar un pla de cures d'excel·lència.

Més informació sobre els guanyadors

Felicitats Marcela!

Màster