Visita externa per l'Acreditació del Grau en Infermeria

  • Publicado el 13 de maig de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent SJD rep la visita del Comitè d'Avaluació Extern d'AQU Catalunya el proper 19 de maig de 2021. 

Dins el marc de l'acreditació dels títols oficials, l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) ha programat la visita al centre per avaluar el Grau en Infermeria del Campus Docent SJD, com a complement de l'informe d'acreditació presentat en el mes de març.

Per renovar l'anterior acreditació de la titulació del Grau en el curs 2014-2015, un Comitè d'Avaluació Extern (CAE) designat per AQU Catalunya realitzarà la visita el proper 19 de maig de 2021 en horari de 8.30 a 14 hores i en modalitat online. Per aquest motiu, l'audiència oberta està habilitada a través del correu electrònic que AQU Catalunya posa a disposició de tota la comunitat educativa i grups d'interès implicats en el procés d'acreditació de la titulació: acreditacio@aqu.cat. Podeu fer arribar a aquest correu els comentaris i valoracions que estimeu oportuns sobre l'objecte de l'avaluació.

 

Barcelona, 12 de maig de 2021

El Comitè d'Avaluació Intern (CAI)

Campus Docent SJD                                                                                                                                                                                                                                        

 

Qualitat