Visita de la Isha Darami Kabya al Campus Docent

  • Publicado el 26 de setembre de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El passat dimecres 21 de setembre el Campus Docent va rebre la visita de la Isha D. Kabya, llevadora a l’Hospital Saint John of God de Mabesseneh, Sierra Leone.

La infermera ens va presentar el seu “Savemotherhood Programme”. Aquest programa té com a objectiu sensibilitzar les futures mares sobre la necessitat d’acudir als hospitals en els períodes prenatal, i postnatal, i recuperar la confiança en els Centres de Salut, un cop eradicada l’epidèmia d’Ebola.

El programa es duu a terme en una clínica vinculada a l’hospital i consisteix en unes sessions formatives per a que la futura mare aprengui a menjar i cuinar de forma saludable, a donar el pit, mantenir una higiene de mans apropiada, fer exercicis i practicar tota una sèrie d’hàbits que contribueixen a minimitzar notablement la taxa de mortalitat materna i infantil.

Isha D. Kabya porta més de 30 anys lluitant per fer realitat el seu somni “que cap dona mori per donar a llum” tant en l’Hospital de Mabesseneh com en les poblacions rurals del centre de Sierra Leone.