XVI Premi d’investigació de l’Associació Espanyola d’Infermeria de Salut Mental

  • Publicado el 11 de abril de 2018

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El projecte guardonat ha estat per “Valoración del grado de funcionamiento y del nivel de salud mental positiva en persones diagnosticadas de esquizofrenia atendidas en la comunidad”.

El projecte s’emmarca en la recerca realitzada per la Sra. Eva Mª Lujan i Lujan dins la seva tesi doctoral; dirigida per la Dra. Dolors Miguel Ruiz, professora del Campus Docent, i la Dra. Edith Pomarol Clotet, Directora Gerent de la Fundació per la Investigació Docència FIDMAG Germanes Hospitalàries; i tutoritzada per la Dra. Montserrat Puig Llobet Cap de Departament d’Infermeria de Salut Pública, Salut Mental i Materno-Infantil de la Universitat de Barcelona. 

La Dra. Dolors Miguel va recollir el premi en representació de l’equip d’investigació dins del XXXV Congrés Nacional d’Infermeria de Salut Mental, celebrat a Santiago de Compostela, els dies 21, 22 i 23 de març.

La convocatòria del XVI Premi d’investigació – Beca de l’Associació Espanyola d’Infermeria de Salut Mental té com a finalitat donar suport econòmic per a la realització de treballs d’investigació en el camp de les cures infermeres en salut mental.
 

Recerca