Màsters Universitaris

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent Sant Joan de Déu, conjuntament amb la Universitat de Barcelona, ofereix formació de màsters oficials en el marc del sistema universitari català. Es tracta de titulacions aprovades pel Ministerio de Educación, Cultura y Deportes i per la Direcció General d’Universitats de la Generalitat de Catalunya.

Aquestes titulacions tenen un doble enfocament. D’una banda, la vessant professionalitzadora amb la finalitat de proporcionar les competències, els coneixements, les eines i les destreses necessàries per assolir una pràctica professional d’excel•lència, i d’altra la vessant investigadora, per aprofundir en la construcció de coneixement i en una millor comprensió del món que ens envolta, així com en la millora de la societat.

Els màsters oficials que s’imparteixen al Campus Docent Sant Joan de Déu ofereixen una formació avançada, de caràcter multidisciplinar, orientada a l’especialització professional i a promoure la recerca. Així doncs, a partir de la nostra experiència, volem donar resposta amb formació a les necessitats sanitàries i socials, impulsar i desenvolupar activitats innovadores en l’àmbit de la formació i la gestió del coneixement, i fomentar la recerca.