Calendari de matriculació

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Dates de matriculació

 • Pendent de publicació per la Universitat de Barcelona el juliol.
 • La matrícula es farà en modalitat virtual enviant la documentació requerida a campus.masterpost@sjd.edu.es
   

Documentació necessària per la matriculació

Preu del Màster: 4.110 € més taxes administratives

 • Es pot sol·licitar la Beca del Ministeri.
 • L’import de la matrícula no es retornarà, en cap cas, un cop començat el curs.
 • Els pagaments es realitzaran mitjançant rebuts domiciliats.

Les condicions de matrícula i permanència per als estudiants de màster universitari establertes a la normativa són:

 1. L'estudiant pot matricular entre un mínim de 20 crèdits (excepte si li queden menys per finalitzar el màster) i un màxim de 60. Els estudiants que matriculen entre 20 i 48 crèdits segueixen un itinerari a temps parcial, i els que matriculen a partir de 49 segueixen un itinerari a temps complet.
 2. Excepcionalment, i quan estigui justificat, el coordinador del màster universitari, mitjançant resolució expressa, pot autoritzar una matrícula superior a 60 crèdits fins a un màxim de 78, i també una matrícula inferior a 20 crèdits fins a un mínim de 18 per curs acadèmic.
 3. El segon any consecutiu en què un estudiant no aprovi com a mínim el 50% dels crèdits matriculats no podrà romandre en el màster.

Matrícula Complements formatius

Procés de matrícula i sol·licitud d'exempció:

La Comissió de coordinació del màster estudiarà de manera individualitzada, prèvia sol·licitud, els casos que poden quedar exempts de realitzar aquests complements formatius.

En la presa de decisió es tindrà especialment en compte els alumnes que presentin:

 • L'acreditació de formació en estudis universitaris en l'àmbit de les ciències de la salut (mínim de 12 crèdits ECTS) que tinguin un programa de contingut igual o similar al dels complements formatius.
 • L'acreditació d'experiència professional de més de dos anys en equips de Recerca o equips professionals d'intervenció que treballin en situacions directes o indirectes amb infància, així com un informe de les competències desenvolupades en el lloc de treball, i que es corresponguin amb les competències generals de Màster.

La matrícula dels complements formatius es realitzarà en el mes de juliol, un cop la comissió de coordinació de la titulació hagi revisat els expedients acadèmics dels estudiants matriculats al màster. En aquest mateix període, els estudiants podran sol·licitar l'exempció dels mateixos.