Objectius generals del màster

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Els objectius generals de la titulació són els següents:

  • Formar els professionals que intervenen en el procés d'atenció al pacient pediàtric perquè siguin competents en l'àmbit de les cures centrades en la família i en el model d'atenció Child Life, i capaços de dissenyar i gestionar plans de cures que fomentin la participació del malalt i les seves famílies.

  • Formar professionals competents per dissenyar, desenvolupar i avaluar projectes d'investigació sobre l'experiència de la malaltia pediàtrica i els resultats en l'aplicació del model Child Life.

  • Formar professionals competents per liderar i coordinar equips interdisciplinaris que apliquin el model d'atenció centrat en la família i el Child Life.

  • Analitzar i interpretar de manera crítica la pràctica assistencial i les necessitats canviants de la societat, així com els recursos disponibles, per ser capaços de proposar canvis teòrics i metodològics de la pràctica assistencial.

  • Facilitar les bases teòriques i metodològiques, així com els instruments de treball necessaris, per implementar plans de cures basades en el model del Child Life.

  • Actuar de forma ètica i legal, complint amb el codi deontològic, tant en l'aprenentatge clínic al llarg de la formació com en el desenvolupament professional.