I Trobada de les Escoles d'Infermeria de Sant Joan de Déu

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.
reis2008 i palamos febrer2008 048.jpg

El dies 18, 19, 20 i 21 d'abril va tenir lloc a Granada el "Primer Encuentro de las Escuelas de Enfermería de San Juan de Dios", amb una gran participació per part dels/de les nostres alumnes.


Els dies 18,19, 20 i 21 d’abril va tenir lloc a Granada la primera trobada dels/de les alumnes d’Infermeria de les tres escoles de l’Estat espanyol.

 

La trobada va complir diversos objectius, prèviament marcats. El primer va ser que es va conèixer l’aportació de Juan Ciudad  a la professió infermera. Dividits/de en grups i acompanyats/des per persones expertes vàrem fer un recorregut per els llocs més emblemàtics on Sant Joan de Déu va realitzar la seva tasca.

 

El segon objectiu es va aconseguir quan els/les alumnes de les tres escoles vàrem presentar i compartir el seu procés d’aprenentatge.

També la trobada ha ajudat en la tasca educativa ja que és una de les formes d’apropar alumnes i professors/es.

 

Com l’avaluació ha estat per part de totes i tots positiva serà proposada per l’any vinent al claustre de professors/es.