Cicle Formatiu de Grau Mitjà Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria - Virtual (Docència en castellà)

El CFGM de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) és una titulació oficial que acredita per a treballar, exercint el rol d’auxiliar d’infermeria, en entorns tan diversos com l’atenció primària de salut (centres de salut), atenció especialitzada (qualsevol tipologia d’hospital general, especialitzat o serveis especials) o l’atenció sociosanitària.

El format virtual del curs permet, a aquelles persones que per diferents motius no puguin assistir de forma continua a classe, puguin obtenir la titulació.

En funció de la disponibilitat oferim la possibilitat de cursar el cicle formatiu en un curs acadèmic (veure itinerari normal) o en dos cursos acadèmics (veure itinerari adaptat).

En concretament que, al tractar-se d’una titulació amb un important contingut pràctic, el Departament d’Ensenyament estableix una mínima presencialitat per a dur a terme les teòric-pràctiques i les proves de validació dels crèdits cursats. En el nostre cas aquesta presencialitat consisteix en assistir un dissabte al mes al Centre de Simulació Avançada del Campus.

Trítptic informatiu - Curs 2017/18

 

 

 

AdjuntMida
Trítptic informatiu: Cicle Formatiu de Grau Mitjà Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria - Virtual344.58 KB
0
La teva qualificació: None