El Campus Docent premiat amb un ajut procedent de la Barcelona Magic Line

El Campus Docent premiat amb un ajut procedent de la Barcelona Magic Line

Ahir, 30 de març, es va realitzar l'acte de Cloenda de la Barcelona Magic Line - Sant Joan de Déu 2017 amb la presentació dels projectes finançats.

La sessió de Cloenda es va realitzar a l'auditori de la Fundació La Pedrera i va comptar amb la presència del Superior Provincial, el Germà José Luis Fonseca que va dir unes paraules de presentació. Durant l'acte es va fer el lliurament dels diferents ajuts a projectes i entitats adjudicats a partir de la recaptació de la Magic Line 2017.

El Campus Docent Sant Joan de Déu ha estat premiat amb una ajut de 4.000 euros pel projecte "Implementació del Campus Virtual Sant Joan de Déu a les dues escoles agermanades de Colòmbia". S'ha donat la circumstància que actualment les dues Directores de les escoles implicades en aquest projecte, la Sra. Olga Cespedes i la Sra. Elcy Valencia estan fent aquests dies un stage al Campus Docent, així doncs, van poder assistir a la sessió de cloenda de la Magic Line i recollir personalment el certificat de l'ajut amb la Directora del Campus Docent, la Dra. Amèlia Guilera.

La Magic Line és la mobilització solidària en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu. L'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d'un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització.

No hi ha vots encara