El Campus Docent Sant Joan de Déu inicia el curs 2020/2021

14 set. 2020 - 08:00

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Inici del període lectiu al Campus Docent Sant Joan de Déu per al curs 2020-2021.

En el marc de les mesures extraordinàries contra la COVID-19, compartim amb la nostra comunitat educativa tota aquella informació necessària pel bon inici i desenvolupament del curs 2020-2021. Un curs acadèmic especialment marcat per l’excepcionalitat provocada per la crisi sanitària de la COVID-19.  
 
El Campus Docent Sant Joan de Déu ha adoptat les mesures necessàries per donar compliment als requeriments de seguretat recomanats per les autoritats sanitàries corresponents. Les instruccions recollides afecten a l'inici del curs lectiu presencial, les condicions d’obertura del centre i instal·lacions, les mesures de prevenció i d’higiene que cal seguir i el desenvolupament d’activitats acadèmiques programades.
 
En aquesta pàgina trobareu les informacions i les indicacions per a la comunitat educativa del Campus i s'actualitzarà amb les novetats que es produeixin. Tota la comunicació institucional es transmet només a través del web i de les xarxes socials del Campus. Es recomana consultar amb periodicitat els canals oficials per tal de confirmar les informacions de les mesures previstes.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.
 
Estudiants CDSJD - Mesures de protecció en relació a la Covid-19
 

Grau en Infermeria

https://www.ub.edu/web/ub/ca/menu_eines/noticies/2020/09/001.html 
https://www.ub.edu/web/ub/ca/menu_eines/noticies/2020/09/003.html
     

Cicles Formatius

     Pla d'organització 2020-2021
 

Màsters i Postgraus

(contingut a publicar en breu)

Avís