Aprovació de 10 beques de mobilitat Erasmus + per personal del Campus Docent

  • Publicado el 16 de juliol de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Els fons que el Campus Docent Sant Joan de Déu va sol·licitar al programa Erasmus+ per a la mobilitat dels seus docents i membres del PAS amb l’objectiu de millorar les seves habilitats, generar oportunitats i adquirir consciència cultural han estat aprovats.

Recentment, s’ha rebut l’acceptació de 10 beques de formació emparades dins la Key Action 1 del programa Erasmus +, la qual cobreix cinc camps de l’educació superior: educació, formació professional, escoles, educació d’adults i joves.

Les beques han estat aprovades en dos trams per la Agencia Nacional del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE). El primer tram es cobrirà amb 5 components de la plantilla del Campus que hauran de realitzar una mobilitat de curta durada a un país de la Unió Europea abans del mes de març de 2020. Una vegada realitzin les seves estades, es desbloquejaran la resta de les mobilitats, que hauran de produir-se abans de setembre del mateix any.

Aquestes mobilitats tenen l’objectiu de nodrir d’experiències diferents al personal del Campus, intercanviar coneixements amb els professionals d’altres països i annexionar noves pràctiques per al desenvolupament de les activitats del centre, tant pel que fa a docència com a organització.

Un cop coneguda la bona notícia, s’ha procedit a fer difusió entre tot el personal, a recollir les manifestacions d’interès i a fer una primera selecció de les persones que realitzaran la mobilitat en el primer tram. Entre les localitzacions preferides pels professionals interessats hi consten el Regne Unit, Holanda, Bèlgica, Itàlia i Noruega.

El Campus celebra la rebuda de fons europeus i desitja unes experiències de mobilitat profitoses a nivell personal i professional, que reverteixin posteriorment de forma positiva al Campus en ser compartides amb la resta de l’equip de professionals que constitueixen el Campus.

Recerca