Dos professors del Campus Docent participen al 12th World Conference UNESCO / Bioethics, Medical Ethics and Health Law

  • Publicado el 05 de abril de 2017

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Entre els dies 21 i 23 de març va tenir lloc a Xipre el Congrés Anual de la UNESCO amb la participació dels Drs. David Lorenzo i Laura Martínez, representant el Campus Docent.

El 12è Congrés Mundial de la UNESCO ha girat sobre la temàtica de la Bioètica, l’Ètica Mèdica i les Lleis de Salut, i ha estat organitzat per la Càtedra de Haifa (Israel). Els Drs. David Lorenzo i Laura Martínez han presentat diverses comunicacions, a més de participar com a co-chairs per la Càtedra UNESCO en algunes de les sessions. 

La Dra. Laura Martínez ha presentat “Provide a good care for Diverse Populations: actors in transcultural care” i “Ethics Cometee Clinical Research: What Ethical Issues We are using for?”; mentre que per la seva part el Dr. David Lorenzo ha participat amb la comunicació “Ethical Issues in International Cooperation Health Projects”. Per ambdós professors, l’assistència al congrés suposa un aparador internacional de les millors recerques en l’àmbit de l’ètica i el dret, que es realitza anualment.

Els dos professors del Campus asseguren que l' experiència ha estat molt enriquidora i motivadora. Les línies de treball i recerca que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu, no només es troben alineades amb els debats oberts a la comunitat científica, sinó que a més, aporten a l'experiència i la vivència del treball realitzat en els nostres centres. Un cop més, participar en aquest esdeveniment ha estat exemple d' articulació dels discursos teòrics i la pràctica, el que ens situa com una organització amb moltes oportunitats per a la Comunitat Científica.