El Dr. Josep María Esquirol guardonat amb el Premi Nacional d’Assaig 2016

  • Publicado el 03 de novembre de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El passat 25 d’octubre el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte li va otorgar el Premi Nacional d’Assaig 2016 per l’obra titulada “La resistencia íntima: ensayo de una filosofía de la proximidad”.

El jurat ha premiat aquesta obra perquè reflexa una forma de meditar, directa i personal, sobre la pròpia vida ajudant a viure-la amb una major lucidesa i consciència. L’obra és un exemple de com la filosofia pot arribar a captar qualsevol tipus de lector.

El guardonat Dr. Josep María Esquirol, doctor en filosofia, col·labora com a professor en el curs de Postgrau i d’Extensió Universitària en Humanització i atenció espiritual en societats plurals que s’imparteix al Campus Docent Sant Joan de Déu; a més participa activament com a col·laborador en la Formació Institucional de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu. I també dirigeix el grup de recerca sobre Ètica i Filosofia Contemporànies i ha publicat més de setanta treballs en revistes de l’àmbit de l’ètica i la filosofia.

 

Imatge extreta de la web Valors - Josep Maria Esquirol: “La llar ens protegeix de la feblesa”