Inici del període de matriculació del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria – Virtual

  • Publicado el 01 de juliol de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Aquest 5 de juliol s’inicia el període de matriculació per totes aquelles persones interessades en cursar l’únic Cicle Formatiu de Grau Mitjà Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria amb formació Virtual a Catalunya, impartit per professionals del Campus Docent.

El Campus Docent Sant Joan de Déu impartirà el curs 2016 – 2017 la segona edició del CFGM de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria amb formació virtual, únic a Catalunya. La formació que ofereix està avalada per l’experiència d’anys de formació relacionada amb el món de la sanitat i compta amb un equip de professors i professionals de la salut de reconeguda experiència en els camps docents, científics i professionals; i compta amb l’homologació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

A més de l’aprenentatge dins de l’entorn virtual de la plataforma Moodle, el cicle formatiu presenta una part presencial impartida en l’espai d’Habilitats Clíniques i Simulació, ubicat en el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat) i estrenat a principis de 2016. En aquest espai l’estudiant rebrà tot l’aprenentatge pràctic i adquirirà les habilitats que l’ajudaran a desenvolupar-se dins de l’entorn laboral d’un centre sanitari.

En paraules de la professora Júlia Roura  “La nostra oferta formativa podria resumir-se amb aquestes paraules: innovació, qualitat, aprenentatge i tutorització; acompanyada per la professionalitat i entusiasme de tot l’equip docent.”