Jornades de Salut i Recerca 2021/2022

  • Publicado el 13 de maig de 2022

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Infermeria, les classes es van aturar perquè l'alumnat de 1r i 2n de grau poguessin gaudir d'aquestes dues jornades.

La Jornada de Salut, destinada a l'alumnat de 1r curs, va constar d'una sèrie d'activitats i tallers pensats en promoure una vida sana, tant físicament com psicològicament. Aquesta Jornada va formar part del Pla d’Acció Tutorial que acompanya l'alumnat al llarg de tota la seva titulació de grau.

Per altra banda, també es van dur a terme les Jornades de Recerca, destinades a l'alumnat de 2n curs de grau. Els/les estudiants/es van presentar els seus projectes de recerca treballats a les sessions plenàries i seminaris de les assignatures Instruments per la Salut i TIC's. Aquesta va suposar la primera participació dels estudiants/es com a ponents en una jornada científica, on en grups de cinc persones, van presentar i defensar una comunicació oral i un pòster.

Grado