Obertura del centre

  • Publicado el 12 de juny de 2020

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Arran de l’aprovació de l’entrada de Barcelona a la fase 2 del Pla estatal de transició cap a la nova normalitat, s’ha autoritzat l’obertura dels centres, edificis i instal·lacions educatives i el retorn gradual de la comunitat educativa a l’activitat presencial.

Aquest retorn es farà a partir de dilluns 15 de juny d’acord amb el compliment obligatori de les següents mesures previstes:

  1. Pla de la Universitat de Barcelona de desescalada del confinament decretat per l’alerta sanitària ocasionada per la COVID-19
  2. Pla d’obertura de centre (ensenyaments de Cicles Formatius)
  3. Annex 1. Declaració responsable menors d'edat
  4. Annex 2. Declaració responsable majors d'edat

Aquestes directrius entren en vigència el dilluns 15 de juny i s’estendran fins a la seva derogació o modificació, en funció de l’evolució de l’alerta sanitària per COVID-19.

Els membres del PDI, docents i PAS continuaran prestant els seus serveis de forma virtual i aquesta és la modalitat d’atenció individual que es prioritzarà, donada l’excepcionalitat del moment. No obstant això, si s’ha d’acudir al centre per qüestions inevitables s’haurà de demanar cita prèvia. L'horari d'atenció telefònica de Secretaria és de dilluns a divendres, de 9.30 a 18 hores (Tel. 93 280 09 49). També us podeu adreçar a nosaltres a través del correu electrònic següent: eui@santjoandedeu.edu.es.

Tota la comunicació institucional es transmet només a través del web i de les xarxes socials del Campus. Atès que els continguts s’actualitzen contínuament, es recomana consultar amb periodicitat els canals oficials per tal de confirmar les informacions de les mesures previstes.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

La Direcció,

12 de juny de 2020

Institucional