El període de matriculació del Màster d’Estudis avançats en Exclusió social s’amplia fins el 9 de setembre

  • Publicado el 08 de juliol de 2016

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus Docent ofereix la 2a edició del Màster Universitari d’Estudis avançats en Exclusió social pel curs 2016/17, i que respon a l’interès de promoure investigadors i pràctiques socials especialitzades capaces de donar resposta a les situacions d'exclusió social pròpies del nostre temps.

Aquest Màster té el propòsit de formar, d'una banda, investigadors capaços d’identificar, analitzar i proposar accions que impulsin els drets propis a un estat de dret i a una societat del benestar des d ́una visió́ globalitzadora; i de l’altra, capacitar professionals en el disseny, avaluació i gestió de programes institucionals i equips professionals que treballen en situacions d’exclusió social dins del marc de les actuals polítiques públiques.

El Màster té un total de 60 crèdits teòrics i pràctics. Els crèdits inclouen matèries relacionades amb les bases conceptuals de l’exclusió social, una línia d’especialització professionalitzadora, i una línia d’especialització en la recerca.

Més informació.