Sara Gonzalo Frías, premiada amb la Beca Corachan a un dels millors expedients 2017-2021

  • Publicado el 29 de juliol de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La nostra estudiant de quart curs, recentment graduada, ha estat premiada amb una de les vuit beques atorgades als millors expedients acadèmics de la seva promoció.

La Fundació Corachan ha celebrat la 8a edició del lliurament de beques per a postgraduats en infermeria de la promoció 2017-2021 de les escoles de la província de Barcelona. A causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia, l'acte s'ha desenvolupat per segon any consecutiu a través d'un acte virtual amb la publicació d'un vídeo.

Cada curs, la Fundació Corachan convoca vuit beques de formació al Millor Alumne/a del Grau d'Infermeria de vuit universitats d'Infermeria. D'aquesta manera, la Fundació Corachan impulsa la formació especialitzada de professionals de la salut i premia als millors expedients acadèmics.

En el cas del Campus Docent Sant Joan de Déu, l'estudiant premiada ha estat la Sara Gonzalo Frías, recentment graduada després de finalitzar quart curs del Grau en Infermeria.

L'import de cadascuna de les beques de la Fundació Corachan és de fins a 4.000 € per alumne, en concepte de formació de Postgrau o Màster en alguna de les vessants d’infermeria, en qualsevol Universitat.

La patrona de la Fundació Corachan, Arantxa Moll, ha felicitat a les alumnes becades, destacant que són candidates excepcionals tant acadèmic com humanament, i les ha animat a seguir especialitzant-se amb l'objectiu de convertir-se en millores professionals.

Des del Campus Docent Sant Joan de Déu volem felicitar la Sara i esperem que gaudeixi del premi i d’aquest merescut reconeixement als quatre anys de formació universitària amb nosaltres. Gràcies Sara per la confiança i enhorabona!

 

Grau