Complements formatius

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Donat que els estudiants del màster accedeixen al mateix desde titulacions oficials diverses, i amb la intenció de garantir l'anivellament en continguts comuns necessaris per a un dessenvolupament òptim dels estudis, s'oferiran dues assignatures de 6 crèdits a cursar, de manera intensiva, abans de l'inici del màster (mes de setembre).

Amb aquesta formació volem garantir l'assoliment de les competències bàsiques, generals i específiques, a través dels continguts bàsics i trasversals relacionats amb l'Exclusió Social, i que no s'imparteixen en les titulacions de grau o equivalents.

Hauran de cursar els complements formatius proposats els estudiants que provinguin de les següents titulacions:

Àmbit de l'educació:

  • Graduat/da o Diplomat/da en Magisteri.

Àmbit de la salut:

  • Graduat/da o Diplomat/da en Infermeria.

Àmbito social:

  • Graduat/da Llicenciat /da en Direcció i administració d'empreses.

  • Graduat/da Llicenciat / da en Econòmiques.

  • Graduat/da Llicenciat / da en Cièncias Políticas.

  • Graduat/da Llicenciat / da en Dret.

  • Graduat/da Llicenciat / da en altres Graus i Llicenciatures , i que acreditin més de dos anys de trajectòria professional centrada en l´àmbit social, educatiu i sanitari.

En el cas de que aquestes acreditacions es presentin, la Comisió de coordinació del màster estudiarà, de manera individualitzada, els casos que poden quedar exents de cursar els complemets formatius.