Jornada de Portes Obertes de Formació Professional 2019

  • Publicado el 13 de març de 2019

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

La Formació Professional sanitària té una acollida laboral important amb altes taxes d’inserció laboral i permet continuar estudiant per aquells alumnes que volen continuar un procés formatiu.

Podríem afirmar que la Formació Professional és actualment una de les vies més ràpides d'accés al mercat laboral.

El Campus Docent Sant Joan de Déu ofereix la possibilitat d’aquesta formació en la branca professional de Sanitat.

Creiem que la inserció laboral exitosa del joves i d’aquelles persones adultes que volen reincorporar-se al mercat laboral no depèn només del nivell teòric tècnic, sinó també del seu nivell competencial personal i professional.

En aquest sentit, el Campus Docent impulsa la formació des de l’experiència de més de 50 anys de formació i des de la visió i la transformació del que significa cuidar, on ha estat un referent durant cinc segles. Per nosaltres: Cuidar, té valor!

Aquesta experiència ens permet apropar els nostres estudiants a la realitat laboral, bé a través de metodologies innovadores com la simulació, la formació on-line, l’aprenentatge per projectes, flipped classroom, i d’altres, com la docència de professionals de referència en el seu àmbit de coneixement.

Volem acompanyar als estudiants en el procés de descoberta “Del concepte a l’experiència”.

De la mateixa manera, creiem que el nostre compromís com a docents va més enllà. Oferim una formació integral, des d’una perspectiva cristiana, i que permet a l'alumne/a ser el protagonista del seu procés d’aprenentatge i de creixement personal: “De l'experiència, a la vivència”.

Al Campus Docent, el concepte “Lifelong Learning” esdevé una realitat com a paradigma educatiu obert a qualsevol etapa de la vida, motivant l’alumnat a corresponsabilitzar-se d’un procés d'aprenentatge continu i de l’assoliment progressiu de competències vinculades a la professió i continuant promocionant dins les professions sanitàries.

En aquests moments, el Campus Docent proposa un itinerari formatiu que comença amb el CFGM Tècnic en Cures Auxiliars d´Infermeria (format presencial o on-line), i que permet la possibilitat de continuar la trajectòria formativa amb el CFGS Documentació i Administració Sanitària (format presencial o formació en alternança-Dual).

El Campus Docent permet també la formació universitària i post-graduada als alumnes de Cicles Formatius mitjançant el Grau en Infermeria. D’aquesta manera, els estudiants poden continuar estudiant al Campus convertint la seva trajectòria formativa en una educació permanent.

L’estil educatiu del Campus Docent permet reforçar la vocació d’ajuda, cooperació i solidaritat dels alumnes, la formació com a persones en sentit integral i l’acompanyament en els diferents processos de la vida.

Cicles formatius