Pràctica Avançada en Infermeria del Dolor, Anestèsia i Quiròfan

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

 

Presentació

Aquesta formació ofereix la possibilitat d’obtenir una titulació Màster en Pràctica Avançada en Infermeria del Dolor, Anestèsia i Quiròfan. Així mateix, és pot cursar qualsevol dels mòduls vinculats (1,2 i 3) de forma separada, i obtenir la titulació de Diploma d’Expert/a.

Objectius generals

 • Formar professionals infermers que donin una atenció de qualitat a la persona sotmesa a un procés quirúrgic i /o amb anestèsia i/o maneig del dolor de diferents etiologies.

Idioma d'impartició

Castellà / Català

Perfil d'admissió

 • Graduats/des o Diplomats/des en Infermeria

Pla docent

El pla docent es diferent en funció de la titulació a la que es vol optar.

1. Títol de Màster de Formació Permanent en Pràctica Avançada en Infermeria del Dolor, Anestèsia i Quiròfan

El curs, amb un total de 60 ECTS, s’estructura en un curs acadèmic en format de 5 Mòduls. Els mòduls 1, 2 i 3 inclouran Simulació Clínica.

2. Títol Diploma d’Expert/a en Pràctica Avançada en Infermeria del Dolor, Pràctica Avançada en Infermeria d’ Anestèsia o Pràctica Avançada en Infermeria de Quiròfan

El curs d’Expert, amb un total de 15 ECTS, s’obté amb la realització dels mòduls corresponents a la titulació a obtenir, tal i com es pot veure al document.

Metodologia docent

Es combinaran classes teòriques, resolució de casos, pràctiques de problemes , seminaris, tallers i simulació d’alta fidelitat.

Acreditació

La Universitat de Barcelona, amb la col·laboració del Campus Docent Sant Joan de Déu expediran:

1) Títol de Màster de Formació Permanent en Pràctica Avançada en Infermeria del Dolor, Anestèsia i Quiròfan als estudiants que superin els requisits següents:

 • Assistència mínima al 80% de les sessions dels 5 mòduls.
 • Entrega i superació de les activitats proposades en avaluació continuada.
 • Presentació i superació del Treball Final de Máster.

2) Títol de Diploma d’Expert/a en Infermeria del Dolor, Títol de Diploma d’Expert/a en Pràctica Avançada en Infermeria d’Anestèsia, Títol de Diploma d’Expert/a en Pràctica Avançada en Infermeria de Quiròfan als estudiants que superin els requisits següents:

 • Assistència mínima al 80% de les sessions del mòdul corresponent.
 • Entrega i superació de les activitats proposades en avaluació continuada del mòdul corresponent.

Duració i horari del curs

El Màster s’iniciarà el 04/10/2023 i finalitzarà el 26/06/2024.

Les dates concretes d’inici dels Cursos d’Expert estarà dins les dates del Màster.

Les classes lectives presencials es duran a terme els dimecres de 09:00 hores a 18:00 hores. Excepcionalment es poden realitzar classes fora de l’horari general. Aquestes classes estaran programades en el cronograma a l’inici del curs.

Les pràctiques es duran a terme durant el període lectiu del Màster.

Preu

 • El preu establert per a la titulació de Màster és de 4.725€ (taxes incloses)
 • El preu establert per a la titulació d’Expert Universitari és de 1.625€ (taxes incloses)

Descomptes:

 • Descompte per pagament de matrícula anticipada: Es farà un descompte del 10% sobre el preu del crèdit per matriculació si es formalitza i es fa el pagament de la matrícula abans del 30 de juny. Acumulable solament a descompte per ex-estudiants.
 • Descompte per ex-estudiants de Cicles Formatius, Estudis de Grau i formació de Màsters i Postgraus del Campus Docent Sant Joan de Déu: tindran un descompte del 5% sobre el preu del crèdit. Acumulable solament a pagament de matrícula anticipada.
 • Descompte per els treballadors dels centres de l’Orde de Sant Joan de Déu: es farà un descompte del 15% sobre el preu del crèdit. No acumulable a altres descomptes.

 


 

Contacte

Direcció

Prof. Emma Gómez Fernández

Professora Campus Docent Sant Joan de Déu

Correu electrònic: emma.gomez@sjd.edu.es

campus.masterpost@sjd.edu.es

 

AdjuntMida
PDF icon Imprès de preinscripció119.19 KB