Quatre centres de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu impulsen el programa "Joves Talents"

  • Publicado el 16 de juliol de 2021

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Aquest projecte té com a objectiu la identificació i fidelització del talent dels graduats en Infermeria a la nostra institució.

El Campus Docent Sant Joan de Déu, juntament amb l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Serveis Sociosanitaris Sant Joan de Déu, han iniciat el programa "Joves Talents", una aposta per els/les estudiants que han decidit estudiar en el nostre centre.

L'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu té uns trets identitaris molt característics, on l'aprenentatge acompanyat i basat en valors suposa una prioritat tant en l'àmbit educatiu com laboral.

Aquestes beques adreçades a infermers/es novells garanteixen una acollida i un acompanyament per la Institució Sanitària i el Campus (a través de la figura d'un mentor) amb un contracte de jornada complerta d'un any prorrogable.  

Durant els primers mesos, un tutor del Campus els acompanyarà en la transició al món laboral i farà de nexe amb el mentor assignat per la Institució Sanitària. Els participants disposaran d’un cronograma que els permetrà seguir l’itinerari assignat i mesurar els avanços competencials adquirits en un procés d’avaluació continuada. Els joves talents tindran programades entrevistes de seguiment i desenvolupament professional.

D'aquesta manera, la formació s'inicia al Campus Docent SJD i, després de graduar-se, la incorporació al món laboral arriba de la mà d'altres centres pertanyents a l'Orde.

Les joves talents d’enguany són l’Andrea Pardo i la Sara Gonzalo, infermeres que desenvoluparan la seva activitat professional en les unitats de Pediatria i Salut Mental respectivament. Molta sort en aquesta nova experiència!


 

Grau