Teràpia Ayurvèdica

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

L’ayurveda és el sistema mèdic més antic reconegut per l’OMS. El seu origen data aproximadament de fa cinc mil anys. La paraula sànscrita ayurveda està formada per dues paraules que es tradueixen com a ciència o coneixement (veda) de la vida (ayu), però a la pràctica real és molt més que un sistema mèdic; és un art/ciència, una filosofia de la vida que posa l’accent detalladament sobre una forma de vida que condueix a la salut, la felicitat i la longevitat. Els últims anys s’està vivint un augment de la demanda de teràpies complementàries per part de la societat. Aquest programa pretén dotar els professionals de les eines necessàries pel desenvolupament d’una pràctica reflexiva des de la visió d’una teràpia mil·lenària com l’ayurveda.