Key Action 2: Cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Es tracta de permetre que les organitzacions treballin juntes per millorar la seva provisió per als estudiants i compartir pràctiques innovadores. Sota la Key Action 2, les organitzacions poden sol·licitar finançament per treballar en associacions amb organitzacions d'altres països participants.

La Key Action 2 cobreix els cinc camps d'educació superior, educació i formació professional, escoles, educació d'adults i joves.

Programes

El projecte MENTOR té com a objectiu donar suport als educadors adults desenvolupant una innovadora metodologia de tutoria centrada en la carrera professional per fomentar la inclusió i l'ocupabilitat dels estudiants adults desfavorits (desocupats, poc qualificats, que necessiten canviar de camp laboral, etc.)