Preinscripció i requisits

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Calendari de preinscripció

Del 5 de maig al 30 de juny de 2021

Documentació necessària per a la preinscripció

 • Imprès de preinscripció
 • Currículum Vitae
 • Carta de motivació
 • Expedient acadèmic amb nota mitjana
 • Fotocòpia del títol universitari d'accés al màster, o l'equivalent degudament traduït i legalitzat per a estudiants estrangers.

Consultar web del Ministeri d'Educació

Per fer la preinscripció cal enviar la documentació a campus.masterpost@sjd.edu.es

Criteris de selecció

Per a la selecció i admissió dels i les candidates al màster es valoraran els següents criteris per ordre de prioritat:

 1. Trajectòria formativa. Es prioritzen les titulacions d'accés definides i es tindrà en compte altres formacions (màster, postgraus, etc.) relacionades amb la naturalesa del màster (40%).
 2. Trajectòria professional en el camp de la pediatria o l'atenció a la infància (40%). En aquest cas es valoraran tres elements diferenciats per ordre de rellevància:
  1. ​Nombre d'anys en sectors professionals relacionats amb la infància.
  2. Importància dels càrrecs exercits en institucions i / o programes relacionats amb la infància.
  3. Rellevància de les funcions i competències professionals exercides en aquestes institucions i programes.
 3. ​Expedient acadèmic. Es tindrà en compte la puntuació mitjana obtinguda en el grau o equivalent (10%).
 4. Motivacions. Es valoraran els elements que justifiquen l'elecció del màster (10%).

En cas de tenir una demanda superior a 40 estudiants, l'admissió es realitzarà per ordre d'inscripció, sempre que es compleixin els criteris i fases anteriorment citats.

Procediment de resolució

Es conformarà un òrgan especial per a l'admissió dels postulants al Màster. Aquest òrgan estarà conformat pels membres de la comissió coordinadora del Màster.

Fase 1: Aquesta comissió realitzarà una avaluació dels criteris anteriorment citats per decidir l'accés i admissió dels estudiants que hagin realitzat la preinscripció.

Fase 2: Posteriorment es realitzarà una tutoria individual amb cada estudiant, prèvia al procés de matriculació, per valorar l’acompliment dels criteris anteriorment indicats i la motivació per a la realització del màster.

En cas de tenir una demanda superior a 40 estudiants, l'admissió es realitzarà per ordre d'inscripció, sempre que es compleixin els criteris i fases anteriorment citats.

La notificació dels estudiants admesos o no admesos es realitzarà durant la primera setmana de juliol. Els estudiants que vulguin presentar una reclamació o revisió de la resolució ho podran realitzar durant la segona quinzena de juliol.

AdjuntMida
PDF icon Imprès de preinscripció157.36 KB