Sobre médicos, enfermeras y enfermedades en el cine

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Les pàgines que segueixen aquest llibre recullen apunts, records i converses de dos veterans aficionats al cinema, de professió diversa i diversificada. Prenen la forma d’assaig i el treball s’organitza sobre objectius concrets i es practiquen lectures analítiques sobre les pel·lícules, la observació de les quals permet relacionar-les, formar grups i comentar-los.

El cinema reflexa èpoques i cultures, com una de les poques disciplina no específicament històrica. A través de drames i comèdies, els espectadors s’informen de com es vivia i es pensava en l’època en que foren realitzades. Les obres tracten arguments mèdics, per damunt del rigor científic, aporten dades sobre la historia de la medicina i els seus professionals. De fet, succeeix en totes les àrees de la cultura, i fa unes cinc dècades que, tímidament al principi, però amb moviment accelerat, els professors de casi totes les assignatures descobriren en l’argument del cine un filó de models didàcticament útils.

L’obra pretén ser un entreteniment. Rigorós i nostàlgic, en certa mesura, perquè el cinema és temps i marca el seu pas.

Característiques del llibre:

  • Descarga online
  • Disponible en format pdf i epub
Col·lecció: 
Colección Profesionalidad nº 7
Autoria: 
Salvador Rofes Capo, Pedro L. Cano