Acte d'homenatge al professor Vince Morera González

Acte d'homenatge al professor Vince Morera González

El 15 de juliol d’enguany ens va deixar el professor del Campus Docent, Vince Morera. La seva mort sobtada es va produir mentre tutoritzava un Camp de treball solidari a Santo Domingo, a la serralada de Piura (Perú), deixant-nos a tots desconcertats i tristos.

En Vince era el nostre professor d’anglès i donava classes als Cicles Formatius i al Grau en Infermeria, a més en els darrers anys havia estat molt implicat en el Club de Solidaritat del Campus.

El seu record ens acompanyarà sempre. La seva passió per la docència, el seu caràcter obert i decidit, la facilitat en agafar una guitarra i omplir-nos el dia de cançons, la seva hospitalitat com a tutor i la responsabilitat com a professor són tot un seguit d’emprentes imborrables que ens ha deixat al Campus.

Per tot el que ell va ser per nosaltres i per tota la comunitat educativa: professors, estudiants i personal d’administració i serveis, li volem reconèixer en un acte de comiat, a mode d’homenatge, que celebrarem el proper 25 d’octubre, a les 19 hores, a l’Auditori de l’Edifici Docent Sant Joan de Déu.

Degut a l’aforament limitat de l’auditori, preguem confirmació d’assistència al correu electrònic següent: nbermudo@santjoandedeu.edu.es.

Us esperem a tots.

No hi ha vots encara