Missió i visió de la Institució

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Visió/missió del Centre

Quina és la nostra raó de ser, la nostra finalitat?

Al llarg de la seva història, el Campus Docent Sant Joan de Déu ha redefinit la seva visió i missió amb la finalitat d’actualitzar-les i adaptar-les a les necessitats de la societat, de les persones i de la professió d’Infermeria.

Visió

Volem ser un agent de canvi i transformació social incorporant els valors de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu (OHSJD) a través de processos d'aprenentatge actius. Volem ser una institució de referència dedicada a formar professionals per a l'atenció a persones en situació de vulnerabilitat i emmarcada en un model educatiu singular, basat en la potenciació de la investigació, la cooperació, la innovació i la transformació social, contribuint a crear una societat més justa, inclusiva i humana.

Missió

La nostra missió consisteix a educar de manera integral i individualitzada a persones capaces d’oferir serveis i cures professionals d’Infermeria i facilitar serveis educatius als diferents col·lectius de l’àmbit sanitari i social, segons les necessitats de la societat, d’acord amb els principis i valors de l’Orde de Sant Joan de Déu.