Comissions

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Comissió de Qualitat

Encarregada de garantir la implantació del sistema per anar millorant contínuament l'organització del centre, tenint en compte la presa de decisions derivada de les dades del mateix sistema.

Comissió de Màsters i Postgraus

Encarregada de garantir una bona coordinació i unificació de criteris en la gestió de la formació postgraduada.

Comissió de Recerca i Innovació

Encarregada de potenciar la recerca de qualitat en el Campus Docent Sant Joan de Déu. Gestionar la producció científica del Campus. Generar valor acadèmic a través de les idees, activitats, processos i produccions promogudes o elaborades pels professors/es del Campus Docent per tal d'incrementar la capacitat competitiva d'aquest. Establir una connexió entre les habilitats que es demanen en els diferents i canviants àmbits laborals en els quals poden exercir la professió les infermeres i les que es demanden en la Universitat.

Comissió de Solidaritat, Cooperació i Voluntariat

Encarregada d'impulsar accions de solidaritat i cooperació del Campus Docent.

Comissió d'Igualtat i Diversitats

Encarregada de promoure la incorporació d'una perspectiva basada en la igualtat en l'activitat que es desenvolupa al Campus Docent, així com en els seus circuits de funcionament.