Biblioteca

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A la web de la biblioteca podeu trobar tots els recursos i serveis que us ofereixen les biblioteques del Campus Docent, ubicades a l’Edifici Docent (Santa Rosa 37-59, Esplugues de Llobregat) i al Parc Sanitari Sant Joan de Déu a l’Edifici Pujades (Sant Boi de Llobregat). 

Informació d’interès

  • Fons Bibliogràfic. La biblioteca del Campus Docent Sant Joan de Déu compta actualment amb 7.000 volums aproximadament, i comparteix el seu fons bibliogràfic amb la biblioteca de l’Hospital Sant Joan de Déu i la biblioteca de l’Institut Borja de Bioètica. La biblioteca disposa de més de 500 llibres on-line
  • La col·lecció de revistes està formada actualment per més 280 títols en format electrònic, a més a més tenim revistes en paper que formen part del fons antic i que ja no es reben.
  • En relació al material audiovisual la col·lecció està formada per aproximadament uns 500 vídeos.
  • Consulta en sala. La biblioteca té a disposició dels/de les usuaris/àries 70 punts de lectura. Accés lliure a llibres, revistes, material audiovisual i Internet.
  • Informació i referència. El personal bibliotecari respondrà tots els teus dubtes.
  • El Servei d'Obtenció de Documents (SOD) permet aconseguir articles de revista d’altres biblioteques. Els articles es cobraran a 6€ si la biblioteca on es demana ens cobra aquest import.
  • Préstec. Ús exclusiu d’estudiants, professors/es, personal i col·laboradors/es del Campus Docent, l’Hospital Sant Joan de Déu, Fundació SJD, Parc Sanitari i l’Institut Borja de Bioètica.
  • Autoservei de fotocòpies. Els estudiants i el personal extern, poden imprimir des dels ordinadors de la biblioteca amb una targeta que els facilitarà les bibliotecàries. Les fotocòpies en blanc/negre tenen un cost de 0.05€ i les de color 0.25€.
  • Horari. La biblioteca de l’Edifici Docent està oberta de dilluns a divendres de 8:00h a 18:00h i el punt d'atenció del Parc Sanitari en horari de matí (consultar calendari).