Model de Prevenció de Riscos Penals

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Avançant en el seu compromís de dur a terme una gestió ètica, l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu Província d'Aragó - Sant Rafael (OHSJD) ha desenvolupat un pla d'acció en matèria de responsabilitat penal pel qual cadascun dels seus Centres i Fundacions han aprovat o aprovaran properament un Model de Prevenció de Riscos Penals per a detectar i per a prevenir la comissió de delictes en el si de les seves organitzacions i, alhora, adaptar-se a les últimes reformes del Codi Penal que han introduït el règim de responsabilitat penal de les entitats.

Un element clau d'aquest model, i d'obligat compliment, és el Codi de Conducta OHSJD que en aquest moment presentem. En ell es recullen el conjunt de normes i principis d'actuació bàsics que han d'orientar les accions de les persones i de les empreses que presten serveis o col·laboren amb l' OHSJD. Aquest codi, com no podia ser d'una altra forma, desenvolupa principis ja continguts en el Codi Ètic i en el Codi de Bon Govern de l'OHSJD.

Entre les diferents mesures contingudes en el citat pla d'actuació destaquen la creació d'un Comitè (denominat "Òrgan de Control") responsable de supervisar la correcta implantació del model de prevenció, així com la posada en marxa d'un Canal Extern de Denúncies a través del qual es podrà informar d'accions o d'omissions que puguin considerar-se delictives.

En nom de l'OHSJD us agraïm per endavant la vostra col·laboració.

AdjuntMida
PDF icon Codi de Conducta OHSJD1.08 MB