Marta Domínguez del Campo

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.
Currículum
Nom: 
Marta
Primer cognom: 
Domínguez
Segon cognom: 
del Campo
Càrrec: 
Professora
Email: 
marta.dominguez@sjd.edu.es

 

PERFILS EN LES XARXES SOCIALS PER A CIENTÍFICS I INVESTIGADORS

FORMACIÓ ACADÈMICA

 • Doctoranda programa Infermeria i Salut. Universitat de Barcelona.
 • Infermera especialista en salut mental. Unitat Docent Parc Sanitari Sant Joan de Déu. (2020).
 • Màster Universitari en Gestió i aplicació del Coneixement de l'Autocura. Universitat d'Alcalá. (2017).
 • Graduada en Infermeria. Universitat d'Alcalá. (2016).

CÀRRECS INSTITUCIONALS

 • Professora titular del Campus Docent Sant Joan de Déu. Coordinadora de l'assignatura Infermeria de Salut mental.

INTERÈS EN LA RECERCA

Infermera referent en recerca en Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Investigadora del grup consolidat MERITT Etiopatogènia i tractament dels trastorns mentals greus (Meritt) del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Línia SMAPiJJ. (Salut Mental en l’àmbit penitenciari i justícia juvenil), reconegut per la AGAUR.

ÚLTIMS PROJECTES FINANÇATS

 • Actituds, capacitats i barreres percebudes en recerca: un acostament a través de les infermeres de la primera cohort del projecte Nursing Research Challenge. Investigadora principal.
 • Eficàcia de la combinació de l'activitat d'aiguagim i l'Entrenament Metacognitiu (EMC) sobre variables de salut psicològiques i físiques i la seva relació amb els biomarcadores SP1 i SP4 en persones amb psicosis. Investigadora col·laboradora. 
 • Creació i implementació d'una plataforma digital per la detecció, comunicació i intervenció en població adolescent i adults joves que pateixen o tingues risc de patir trastorns psicótics. Investigadora col·laboradora.
 • Desenvolupament i avaluació de l'efectivitat d'un serious game psicoeducatiu per a persones amb trastorn de l'espectre de l'esquizofrènia i altres trastorns psicòtics en l'àmbit penitenciari. Investigadora col·laboradora.
 • Evolució de la cura de la població atesa en programis de salut mental en centris penitenciaris durant el procés de externació a la comunitat. Investigadora principal.
 • La qualitat de les cures en salut mental penitenciària: adaptació transcultural de la bateria d'escales "Quality of Psychiatric Care FIP-*FIPS " i validació de les escales en castellà. Investigadora principal.