Admissió i orientació dels estudiants

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

El Campus, una vegada definida l’oferta formativa i tenint en compte el perfil d’ingrés definit per la UB, realitza les activitats per poder dur a terme l’admissió i matriculació dels alumnes. La comunicació dels requisits i les activitats del procés d’admissió es publiquen en l'apartat "Nou ingrés", on els futurs estudiants trobaran els requisits marcats per la UB per poder cursar el grau.

L’admissió al centre dels estudiants al Grau en Infermeria la fem a través dels llistats d’estudiants seleccionats per l’Oficina d’Orientació per a l’Accés a la Universitat. L’Oficina fa aquesta selecció segons preferència de l’estudiant i nota de tall. Des del centre ens posem en contacte amb els estudiants i procedim a la matriculació de l’ensenyament.

El Campus Docent Sant Joan de Déu realitza un Pla d’Acció Tutorial durant els 4 cursos acadèmics del grau. També es realitzen tutories individuals d’orientació acadèmica durant el curs i abans de matricular-se.