Beca CDSJD

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

L’objectiu d’aquestes beques és garantir que els estudiants amb un bon rendiment acadèmic puguin continuar els seus estudis en cas que es trobin en una situació de vulnerabilitat. 

Aquests ajuts estan adreçats als i les estudiants del Grau d’Infermeria amb, com a mínim, un curs acadèmic (60 ECTS) finalitzat al centre, amb un bon rendiment acadèmic i un nivell de renda familiar que es trobi per sota del llindar 3 establert a la convocatòria de Beca general del Ministeri i/o una situació sobrevinguda en el trimestre/semestre anterior al moment de la publicació de la convocatòria, que afecti de manera greu a l’economia familiar, a excepció de situacions sobrevingudes causades per decisions personals (com el cas de l’emancipació del domicili familiar).

En la convocatòria de cada curs es troben enumerades les bases i la descripció dels requisits, el termini de la presentació de les sol·licituds, la documentació a presentar i els criteris de valoració. Tots aquests ítems poden variar d'un curs a un altre.

 

IMPORTANT: Ampliat el període de resolució fins al 30/11/2023.